вторник, 5 юли 2022 г.

Глава Трета

 (За достъп до Първа Глава тук.)

 

Сега по-ясно ли е защо се раждат и трябваше да се родят БАФ и дори БАКОРП? Именно на тях може да предаде щафетата и делегира, каквото и когато има нужда, желае и предпочита да свали от плещите и главата си за да не му изгърми някой бушон или по-лошо. Така са правели и вечно ще правят абсолютно всички тип Господар по света и у нас най-малкото, защото имат само 25 часа в денонощието с отличен тайм мениджмънт и нито секунда повече, а всичко изисква най-малкото време.

Ето дори едно безопасно здраво чукане си е поне 15 минути. Ако е 4 пъти на ден това си изисква 1 час! Ако няма как да си освободи общо 1 час няма и как да изчука нещо дори да има какво да изчука здраво, което ще е особено вбесяващо! Някой може да има какво да изчука здраво до 4 път на ден всеки ден, НО да няма общо 1 час за това.

Тогава със сигурност ще иска най-основателно и оправдано като дарител-бенефициент на БАФ всичките й 30+ Професионални Алфа Дивизии така да му оптимизират личния, семейния, професионалния и кариерния живот, че да му освободят общо 1 час всекидневно за да може максимално да се възползва, от каквото има безопасно да изчука здраво всеки ден за НИКОГА ОТНОВО да стиска зъби, страда мълчаливо и само се вбесява всеки ден, докато му изгърми някой бушон или по-лошо!

Да, всеки един такъв по-амбициозен и предприемчив особено мъж е 101% борец, НО всеки такъв също една душа носи! Няма как безкрайно да стиска зъби и да страда мълчаливо. Те инфаркти, инсулти и прочие страхотии и чудесии масово удрят, съсипват и убиват именно такива. Те не могат или не искат да бъдат по-малко от 101% натоварени всеки Божи ден, защото и най-силния и върлия борец ще се скапе рано или късно под тежестта на непосилно бреме и безброй отговорности, които все него чакат отвъд всяко съмнение!

 

Всички сега особено изкарващи пари на реално ниво ТРЯБВА да стискат зъби, ТРЯБВА да продължават въпреки всичко и ТРЯБВА да успяват някак си, защото няма кой и как да ги облекчи дори малко на заден план! Ужас. Затова и те ТРЯБВА да продължават  да работят точно като Белчо на нивата, докато падне и пукне на нивата най-безславно и жалко!

ТОВА е вечната и печална направо робска съдба на АБСОЛЮТНО ВСЕКИ, които не може дори малко да забави темпото за да не му излезе душата от зор, стрес и напъване всеки ден всеки ден, и така докато го тресне инфаркта или инсулта и него!

Всички особено мъже, които останат на реално ниво малко или много ще са като заключени с бързодвижещи се коли на оживената магистрала на живот без спирачки и устремени към неизбежна катастрофа. Те не могат да спрат! Те не могат дори да забавят. НИЩО не могат да направят като съществена промяна в своето +1 нещастно жалко живуркане!

Японците още от 80-те години дори си имат специална дума- "кароши". Превежда се точно като „смърт от преработване“ обикновено от директор на подотдел нагоре. Някои нарочно се убиват от преработване. Повечето уви биват убити от прекалено много, продължителна и непосилна работа за капацитета им. В Китай думата е гуолаоси и взима около 600,000 жертви ГОДИШНО или около 1600 всеки Божи ден отново предимно мъже! А по статистики най-преработващата се нация е Мексико.

Въобще за лавинообразен брой млади до средна възраст Алфа тип мъже по света и у нас особено с „бели якички“ дилемата все повече е следната- ако не се преработвам- умирам скоро като +1 плъх някъде, а ако се преработвам умирам скоро от кароши! Те нямат печеливш ход на реално ниво и все повече ще бъдат хванати в капана на смърт от преработване. Дори могат да се похвалят, че е лукс да умреш от кароши вместо директно от глад и/или студ като +1 мизерен плъх някъде.

 

И в Япония и дори в родна България много хора трябва да се преработват (до смърт) просто за да могат да си позволят най-важните неща от първа необходимост. За тези, които им е по-широко около врата обикновено вече си имат нещо или някой за заден план, който им е като асо в ръкава.

За всички дарители-бенефициенти на БАФ елитната и предприемаческа фондация на България ще си е като цял комплект с карти в ръкава, а ако са и предприемчиви Алфа партньори на БАКОРП значи с още един цял комплект карти в ръкава. Е, как да не са шампиони и половина в и извън леглото след това без дори сянка от опасност в мрачната посока на „кароши“ и еквивалентни страхотии на реално ниво, които тепърва има да се развиват и бележат нови върхове по света и у нас отвъд всяко съмнение?

Покрай тази дългогодишна ковид истерия огромен брой хора и деца по света и у нас разбраха, че имат такова нещо като умствено здраве обикновено чак след като им изгърмя някой и друг бушон! А после как да живееш и оцеляваш с един или повече изгърмели бушони?

Ето за това е от критическо значение, както винаги през историята всеки по-перспективен, амбициозен и предприемчив особено (кандидат) 14+ Алфа мъжкар да влиза бързо в роля. Вместо да надене +1 тежък хомот като Белчо на нивата да мисли, гледа и преценява всичко повече като Господар, който държи нещата под контрол и повече управлява и насочва нещата и развитието им, отколкото да стиска зъби и бачка здраво до припадък всеки ден до трагичния +1 кароши край достатъчно скоро!

С всичкото това безкрайно стискане на зъби и безброй брутални корпоративни сокоизстисквачки ще става все по-трудно за някой останал само на реално ниво дори да живее повече от 40 години. Дори роботите се повреждат и изгарят, а ние сме толкова по-деликатни, раними и уязвими дори за стрес и тревоги.

 

Разбира се, който иска и вярва, че може безкрайно да стиска зъби и страда мълчаливо да си остане само на реално ниво. Там да продължава, докато го тресне инфаркт или нещо още по-лошо и кошмарно. Бързата внезапна смърт все повече ще е изключителна милост и завидна благословия там отвъд всяко съмнение!

Аз с тази рождена Луна в Рак като изключително чувствителен и безкрайно грижовен дори си мисля, че Духовната Алфа Дивизия максимално бързо ще трябва да предлага безплатна евтаназия и кремация, защото ще е несравнимо по-добре всичко да стане бързо, спокойно и достойно за обективно нуждаещи се съграждани Българи вместо да се видят принудени да се хвърлят пред някоя кола, рейс, в метрото или от (Аспаруховия) мост и да станат на хубава човешка кайма долу, от която после следователи да сънуват кошмари дълго време!

Аз си посвещавам втората половина от живота на елитната фондация на България и като нейна доживотна Глава поне аз няма да позволя да стане 101% самовглъбена в безкрайно завидно хапване с разкошни позлатени прибори, безопасно здраво чукане кой, колкото му душа иска всеки ден и въобще едно такова безкрайно щракане с пръсти и пей сърце цял завиден живот на виртуално елитно ниво, а на реално ниво все повече хора по света и у нас да стават сутрин с най-актуален въпрос като: „Да изпия ли едно кафе или да се самоубия?“

Не виждам как и защо да станем като абсолютни дървета и студени камъни, които си живеят в абсолютно паралелна сбъдната мечта дори райска реалност максимално гарантирано по Дизайн еднолично разработван и одобрен от мен, при който няма 5/6 в и извън леглото, а на реално ниво всичко да става само по кошмарно, обречено и адско отвсякъде също заради какви ли не мрачни стандарти най-малкото максимизиращи всеважната печалба на 101% комерсиални фирми по света и у нас НА ВСЯКА ЦЕНА!

Въобще трябва да бъдем И останем добри хора особено към такива съграждани, на които вече не им се живее и обективно са преценили, че е време да приключи земния им път. Добре е да стане, както си трябва вместо да станат непредвидими и опасни за здравето си и другите.

 

Ето дори евтаназията си е експертна работа, която, когато се прави от не експерти често само осакатява, уврежда и прави нещата още по-зле вместо по-добре! Отново потвърждение, че е най-добре всичката и всякаква експертна работа винаги да се повери и довери на (Алфа) експерти, защото те знаят какво, как, кога и как да направят дори бързо и лесно. Така вероятността за грешка или провал е несравнимо по-малка, отколкото при 100% аматьорски опити.

Това че всичко на реално ниво по света и у нас е полу-абсурдно и полу-кошмарно с тенденция да става още по абсурдно и кошмарно отчасти се дължи именно на невъзможността чисто експертна работа да се върши от експерти вместо от не експерти, които нямат достъп до експерти поради някаква обективна причина обикновено финансова.

Поне на задаващото се Българско виртуално елитно ниво от ДЕН ПЪРВИ си е направо забранено не експерт да пипне експертна работа ако има вече наличен Алфа експерт в съответната Алфа Дивизия, който да я поеме. Какво по-хубаво от това всеки път всеки ден цял разкошен и завиден елитен живот и Алфа Български поколения напред?

Един исторически поглед и е ясно, че колкото по-голяма клечка се е родил или постепенно станал някой, толкова повече около тях е имало и задължително е трябвало да има все повече слуги и роби, които да се грижат за всичко абсолютно всичко, защото няма как да има 1001 неща на преден план и само 25 часа в денонощието с отличен тайм мениджмънт!

Най-малкото няма време за 1001 неща. Някои ще трябва да чакат и чакат и чакат. Доста така и не дочакват да получат дори няколко минути от времето на някой Господар! Това ми напомня за огромният харема на султан Сюлейман Великолепни, където много и все разкошни женски така и не са дочакали да бъдат ощастливени в спалнята му ДОРИ ВЕДНЪЖ!

И те са си останали с безкрайното чакане да минат по златния път към покоите му. Ето че дори да бъдат изчукани здраво само веднъж е било твърде голяма мечта, която за много така и не се е сбъднала за добро или зло! Вечната обективна реалност малко я е грижа за нечий искания и изисквания, а за удобни вярвания и нереалистично високо очаквания съвсем!

 

Така е било винаги при всички (кандидат) 14+ Алфа мъжкари, които като прагматични реалисти бързо и успешно летят напред и нагоре. Те са вечно заети хора и нямат време за 1001 неща всеки Божи ден на преден план в живота им! Те нямат и намерение да им изгори дори един бушон заради безкрайно стискане на зъби и страдане мълчаливо поради липсата на заден план, на който да пратят 1001 по-маловажни неща. Всичките бушони са им важни, ценни и полезни! Затова и яростно лоялно си ги пазят и защитават, всичките без изключение.

Ето например чистене. Трябва ли да се чисти? О, ДА! Колко желаят и предпочитат да чистят най-редовно за да бъде винаги чисто? Има сравнително малко чистници. Ето затова става въпрос особено на задаващото се Българско виртуално елитно ниво. Има 1001 все важни такива неща, които трябва да вървят най-редовно. Колкото повече някой може, иска И прави необходимото за да се радва на все по-елитен живот, толкова по-важно, ценно, полезно, нужно, желано и предпочитано става да повери тези 1001 неща на заден план, където да бъдат поети от други, които да се погрижат отлично за тях ако не професионално, то поне достатъчно добре.

Иначе няма елитност, няма дори потенциал за елитност, както и да вървят най-важните неща на преден план спокойно, гладно и успешно, защото всичко изисква най-малкото време. То е вечно строго ограничено всеки ден за всеки независимо от всичко.

Затова най-малкото от един сбъдната мечта заден план може и трябва да се очаква да пести време и да освобождава свободно време, което веднага да се инвестира и насочи към нужни, желани и предпочитани неща като успешна работа и неограничено, незабравимо и неописуемо безопасно здраво чукане всеки ден цял живот и поколения напред. Какво по-хубаво от това?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Само важно, ценно, полезно и добронамерено съдържание!

Глава Четвърта

  (За достъп до Първа Глава тук.)   От една страна, колкото повече се издига особено един Алфа мъжкар, толкова по-елитен става. От друг...