събота, 2 юли 2022 г.

Глава Първа

(Това е втората уникална ТЕМА-КНИГА! Пиша лоялно, всеотдайно и всячески полезно съдържание за личностно и професионално развитие, което е безпрецедентно богато, уникално, оригинално и направо пристрастяващо добро само и единствено за всеки добронамерен и лоялен читател, който го намира за важно, ценно и полезно и НИКОЙ ДРУГ!)

 

(4.30 сутринта 19-ти Май 2022, кв. Лозенец, София)

Погледнах навън през прозореца. Беше пълен мрак, почти плашещо тъмно. Въпреки огромните ми целенасочени усилия бях И си останах съвсем сам като типичен борбен предприемач, а най-накрая предстоеше ЛЕГЕНДАРНОТО НАЧАЛО!

Набързо преглътнах тази горчива обективна реалност и си припомних, че всички легендарни начала са били трудни до кошмарни! Това със сигурност ще е трудно! Поне това, което не убие мен и задаващите се изключителни юридически мега Алфа близнаци на България ще ни направи по-силни! МНОГО ПО-СИЛНИ!

Като си припомних безпрецедентните визионерски параграфи, които им написах определено трябва да сме силни, максимално силни дори за Алфа Български поколения напред. ТОЛКОВА СИЛНИ!

 

Лоялно и всеотдайно насърчаване и съдействие на Българи по света и у нас особено предприемачи и младежи съзнателно и доживотно ориентирани към постоянно високо качество на живот, каквито са ежемесечните лоялни дарители на частната Българска Алфа Фондация и всестранно полезно подпомагане на тяхното безопасно, сигурно, стабилно, устойчиво и предвидимо цялостно социалноикономическо развитие през целия им живот и поколения напред.

БАФ слуша и чува какво е нужно, желано, предпочитано, приоритизирано, сбъдната мечта и дори фантазия за бенефициентите си. След обективен анализ и нужно планиране от доверените вътрешни и външни (Алфа) експерти какво е максималното и най-доброто възможно, разумно, оправдано, законно и общоприемливо да се направи, то просто се изпълнява максимално бързо, лоялно, всеотдайно, полезно и на поне 4/5-звездно ниво на качество потвърдено в задължително Алфа ревю написано с чиста съвест всеки път независимо от всичко. 

 

Активно постоянно насърчаване, всяческо законно съдействие и лоялно всеотдайно подпомагане на бенефициентите като своите ежемесечни лоялни дарители особено предприемачи и младежи сред тях с основни благотворителни цели насочени към тяхното всестранно личностно, образователно, културно, здравно, професионално, предприемаческо и цялостно социалноикономическо развитие към постоянно високо ниво на обща безопасност, сигурност, стабилност, устойчивост, предвидимост и благоденствие през живота им, който в максимална степен е „сбъдната мечта“ дори тук на родна земя.

 

„Визията на Българска Алфа Фондация е да бъде изключително, безкрайно и всячески полезна, доколкото това е възможно, безопасно, разумно, оправдано и законно като лоялно и всеотдайно служи, подкрепя и се грижи на заден план за нещо повече, по-добро и по-различно от истински интерес да става по-бързо, лесно, просто, удобно, качествено и достъпно успешно разгръщайки и развивайки много активна и широкоспектърна полезна дейност със строго положително въздействие свързано с високо ефективна и навременна целева помощ, подкрепа и съдействие за важни, иновативни, предприемчиви и добротворски каузи, решения, проекти, програми, планове, предложения, сигнали, молби и идеи, които отлично адресират реални и конкретни нужди, възможности, предизвикателства и проблеми от индивидуално до национално ниво.

Благородната мисия и върховните цели са максимално допринасяне по най-добрите налични начини за постоянно високо качество и върхови постижения в повечето Български сфери традиционно насърчавани и подпомагани от големи, водещи и амбициозни фондации като: образование и наука; благотворителни социални дейности и партньорства насърчаващи дарителство, доброволчество и добротворство; инфраструктура и технологии; насърчаване на икономическото развитие чрез бурно IT развитие и всяческо подпомагане на Българско предприемачество- усилия центрирани на водещия качествен и сигурен мега портален сайт на България bavip.bg като особено полезен за стартиращи, малки и средни бизнеси; изкуство, култура и историческо наследство; физическо възпитание и спорт; детски и младежки въпроси и развитие; здравеопазване; екология и околна среда; клубове по интереси; политически неутрална експертна работа за устойчиво гражданско развитие основано на ясен спазван конституционен ред и свещена свободна воля законно изразявана посредством демократични ценности и свободни пазари, друго безвъзмездно добротворство подходящо за БАФ- водещата елитна и предприемаческа фондация на България.

Традиционни акценти и водещи приоритети заложени в лоялната и всеотдайна работа на Българска Алфа Фондация е максимално и всяческо допринасяне за постоянно високо ниво на най-критичните и от решаващо значение 5 социалноикономически фактора- безопасност, сигурност, стабилност, устойчивост и предвидимост, от които всячески се ползва и облагодетелства социалноикономическата система на България, Балканите, Европа и света.

Първият основен традиционен начин за постигането на заложените изключителни и достойни визия, мисия, върховни цели и водещи приоритети са бързо и надеждно съдействие всеки път за адресиране и задоволяване на всички ясно сигнализирани обективни нужди, желания и предпочитания с максималната и най-добра възможна, навременна и оптимална „ол инклузив“ помощ, подкрепа, разбиране и грижи чрез стипендии, грантове, безлихвени заеми и препоръки, както и чрез експертно, техническо, имотно, транспотно, хранително и всякакво друго възможно, налично, нужно и законосъобразно обучение, консултиране, посредничество, финансиране и съдействие особено на обективно нуждаещи се бенефициенти, които са Български физически лица, семейства, професионалисти, предприемачи, юридически лица, правителствени организации и социално значими каузи.

Вторият основен традиционен начин е чрез активно взаимодействие със стратегически партньори комерсиални и некомерсиални начело с „най-предпочитания“ завинаги такъв Българска Алфа Корпорация и нейните амбициозни и предприемчиви Алфа партньори. Като Учредителят-Алфа близнак на Българска Алфа Фондация БАКОРП е нейния вечен яростно лоялен, всеотдаен, и всячески подкрепящ, най-голям и надежден безвъзмезден източник на всякаква нужна, желана и предпочитана нефинансова и финансова подкрепа, както към нея, така и към нуждаещи се (юридически) лица официално препоръчани и препратени от БАФ в изпълнение на своята изключителна визия и благородна добротворска мисия.

Учредителят Българска Алфа Корпорация заедно със своя идеален юридически Алфа близнак Българска Алфа Фондация, с който са родени едновременно в 6.05 часа на 19-ти Май 2022 в София на bavip.bg са завинаги обединени от обща визия и изцяло отдадени на благородната кауза за бързо и успешно създаване на един наистина по-качествен, сигурен, добър, предприемчив, пълноценен и задоволителен (Алфа начин на) живот посветен на постоянно високо качество и върхови постижения в личен, семеен, професионален, социален и икономически план, който като сбъдната мечта наистина си струва да се живее особено тук в изключителна родна България.

За позиционираните максимално на заден план БАФ и БАКОРП единствените измерители на успех от тяхната много тясно свързана лоялна и всеотдайна добротворска работа първо и най-вече са действителните резултати всеки път всеки Божи ден цял живот и (Алфа) Български поколения напред, както и цялостната дълбока удовлетвореност особено на всички яростно лоялни дарители-бенефициенти, скъпи клиенти, и изключителни (Алфа) партньори позиционирани максимално на преден план.

Там те са всячески подпомагани, а високите им очаквания често надхвърляни от много лоялна служба, експертна подкрепа, полезни съвети, качествено съдействие и искрена загриженост по пътя им към постигането на всичко важно, ценно и полезно от интерес за тях на преден план. Към тях винаги и завинаги подхода е с цялото дължимо уважение, доверие, лоялност, всеотдайност и благодарност независимо от всичко точно като в един сбъдната мечта същински Български АлфаВИП Рай тук на родна земя!“

 

(дълбока въздишка) Дори и оригиналните ми целеви параграфи за Търговския Регистър са си „Мисия Невъзможна“ отвсякъде!

6б. Цели

Подпомагане на Български лица, семейства и юридически лица по света и у нас за устойчивото развитие на успешно конкурентно предприемачество, възходяща дигитална икономика, активна, знаеща и можеща младеж и прогресивно гражданско общество директно чрез целеви експертни програми, проекти и финансиране, както и чрез подкрепа за създаването и развитието до ниво сбъдната мечта на „водещият качествен и сигурен мега портален сайт на България“ bavip.bg.

Финансово и друго подпомагане на вътрешни и външни планове, програми и проекти свързани с обучението, квалификацията, преквалификацията и трудовата/предприемаческата реализация на дарителите-бенефициенти. Също насърчаване на цялостното им развитие като личности, експерти и предприемачи, мотивацията им за учене през целия живот и създаване на благоприятни условия за реализацията на процеса.

Съдействие за успешно създаване, усъвършенстване и предлагане на онлайн пазара на предприемачески продукти, услуги, преживявания, обучение, тренировки и менторство с постоянно високо качество и много конкурентни цени.

Изучаване на нуждите, желанията и предпочитанията за лоялно, качествено, полезно и бързо консултиране, обучение и всяческа подкрепа на бенефициентите в тяхното активно, цялостно и успешно социално, икономическо, предприемаческо, образователно, културно, духовно, семейно и личностно развитие на местно, национално и дори международно ниво.

Частната Българска Алфа Фондация като представляваща в своята най-дълбока същност и идентичност „Обединени Българи Срещу +1 Жалко Живуркане“ цели много съществено и трайно повишаване на общото благоденствие на бенефициентите си, качеството им на живот и удовлетворение от живота, който всекидневно водят.

Затова ги подпомага всячески финансово, материално, информационно и т.н. като им осигурява сбъдната мечта разкошно изобилие от възможности за бърз и постоянен достъп до лоялни, качествени и полезни (Алфа) експерти, абонаменти, пакети, помощ, подкрепа, грижи, финансиране, стажове, програми, процедури, партньорства и пазари на местно, национално и международно ниво.

Закупуване на нужни, желани и предпочитани висококачествени продукти, услуги, абонаменти и преживявания, както и създаване на вътрешни експертни програми, проекти и фондове, които лоялно, всеотдайно и всестранно подпомагат дарителите-бенефициенти при решаване на възникнали нужди и проблеми и възползване от възможности и избор за трайно вдигане на стандарта им на живот, както и при упражняване и защита на правата и законните им интереси по света и у нас независимо от настоящо имотно и социално положение.

Предоставя консултации, информация и запознаване със специфични знания, умения, препоръки и контакти необходими за летящ старт, гарантиран растеж, бурно развитие и успешна реализация на перспективния, активен и амбициозен Български индивид, семейство, предприемачески бизнес и юридическо лице.

 

Ние всички свързани с „елитната фондация на България“ дълбоко уважаваме и ценим най-старата държавна традиция в Европа- Българската и изключително богатото ни културно-историческо наследство! Затова като лоялни, образцови и горди Българи пишем за родна България, Българи и всичко Българско с цялото дължимо уважение отразено в изписването на главна буква и патриотично се стараем всячески да го насърчаваме, подкрепяме, съхраняваме и развиваме по света и у нас.

Тъй като голяма част от цвета на нацията отдавна е в чужбина е логично и естествено за БАФ да установи бързо, тясно и вечно сътрудничество и с многомилионната Българска общност по света. Там традиционно е още по-предизвикателно всичко и имат още по-голяма нужда от сбъдната мечта надеждна основа и солиден гръб предоставени от лоялен, всеотдаен и всячески полезен стратегически партньор като Българска Алфа Фондация за да могат да водят максимално спокоен, достоен, и задоволителен личен, семеен и професионален живот, да цъфтят и процъфтяват независимо от всичко, а ако трябва и въпреки всичко.

Затова заложените 60+ Български Централни Специализирани Алфа Портали на bavip.bg със сигурност ще допринесат изключително много и всячески особено Българите в чужбина да могат да се възползват максимално от най-доброто налично като възможности, предложения и подкрепа от двата свята- тук, където са техните изключителни древни корени и там, където понастоящем живеят, учат и/или работят в чужбина за да максимизират своето спокойствие и сигурност, цялостно социалноикономическо благоденствие и отлични шансове за много и големи успехи в живота сега и при още по-изключителни и достойни Български поколения напред по света и у нас.

6в. Средства за постигане на целите

"Всичко, що може да върши ръката ти, според силите си върши; защото в гроба, където ще идеш, няма ни работа, ни мислене, ни знание, ни мъдрост." Еклисиаст 9:10

Фондацията използва всички възможни конституционни и законни средства, които се намерят от Основателя-Управител и доверените външни и вътрешни експерти за обективно важни, нужни, безопасни, подходящи, полезни, ценни и достатъчно качествени за постигане на всички свои много и широкоспектърни благотворителни цели в полза на бенефициентите й и на тяхното задоволително оптимистично настояще и много по-светло бъдеще максимално гарантирано по Дизайн.“

 

(Най-изключително, безкрайно и всячески заинтересовани да четат задълбочено двете принципно затворени за коментари теми-книги от АлфаБос М ще бъдат всички (кандидат) 14+ Алфа мъжкари от огнените зодии- Овен, Лъв и Стрелец, а след това водните преди тях Рак, Скорпион и Риби.

Все още живеем в свободна и светска държава така, че никой да не се прави на прекален светец като се опитва да ми цензурира двете безпрецедентни и безценни теми-книги ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ МИ И НИКОЙ ДРУГ! И без това е невъзможно, а и ненужно да се харесат и одобрят от всеки и кучето му.

Коментари, въпроси и отговори към двете теми-книги може да ми се пращат на лични съобщения. Поне така би трябвало да има ясно, видимо и осезаемо уважение, благодарност, важност, ценност и полезност за 5 стотинки за да си заслужават първо да се напишат, а после и да се прочетат от мен. Достатъчно справедливо.

Тъкмо и всеки да види, че може и да съм огнен Лъв, но не ям добронамерени читатели за закуска! :-) При всички положения НЯМАМ НИКАКВА НУЖДА ОТ ТРИ НЕЩА ТУК-ГАДОСТИ, ГАДОВЕ И ИСПАНСКА ИНКВИЗИЦИЯ!!! Ако с лични съобщения бързо стане (кошмарен) фал, набързо ще отпаднат като възможност за контакт с мен тук! Също достатъчно справедливо.

Умственото ми здраве е важно и ценно! Важно е да се чувствам в безопасност и сигурност тук за да поизляза от десетилетната си много интровертна черупка с всички тези рождени планети в Рак вместо още повече да трябва да се пазя и защитавам особено тук.

Важно е да има ЕЛЕМЕНТАРНА безопасност и сигурност в средата гарантирана по Дизайн особено към така нужни нови членове като предпоставка за стабилност, устойчивост и предвидимост какво може и не може да става с някой и нещо на този форум!

Аз съм изключително добронамерен и безкрайно ентусиазиран нов член при това вече от най-стратегическо значение за предприемачеството и младежта в България и ако не най-доброто поне очаквам достойно посрещане и приемане тук!

Важно е да има поне елементарно уважение първо към актуалните членове и второ към времето, труда и старанието им да пишат важни, ценни и полезни постове! Освен това не съм ничие куче или коте тук за да ми говори някой непознат директно на ти, че и да ме командва какво да правя!

Заради безброй глупости, гадости, гаври и абсурди „българска работа“ е с много негативен смисъл и отношение по света и у нас, от което ВСИЧКИ ние като Българи малко или много страдаме мълчаливо и само губим цял живот!!!

 

Крайно време е за ново мислене и конструктивна култура поне за всички тези, които могат, искат И избират нещо МНОГО повече, по-различно и по-перспективно от масовото +1 жалко живуркане, което само става по-жалко и все по-малко заслужаващо си да се живурка! Крайно време е аз, АлфаБос М лично да се погрижа за това, защото явно няма кой друг. Като огнен Лъв и внук на двама полковника за мен е чест и гордост да приема официално това мега предизвикателство и Мисия Невъзможна, които си ги бива! :-)

(дълбока въздишка) Уви, на всички форуми има всякакви правила, модератори и администратори, които правят, каквото си искат, когато си искат без да кажат, каквото и да било, на когото и да било. Затова аз като лоялен  всеотдаен автор нямам никаква сигурност и предвидимост.

Затова и няма как да гарантирам на някой лоялен читател, че тук или на друг форум може да прочете дори една публикувана моя дума, а какво остава за 100% 1:1, както съм написал всичко. Затова и направих набързо два блога преди да започна да публикувам всичко на форумите в 5.03 днес, когато беше най-благоприятният астрологически момент да се стартират тези две изключителни теми-книги.

https://officialbafblog.blogspot.com/

https://officialbacorpblog.blogspot.com/

Ако някъде стане фал дано поне там да може всеки заинтересован да може да ме чете 1:1 без глупости и гадости, от които никой няма полза. Може да се коментира там дори без регистрация стига да не се злоупотребява. Аз съм изключително добронамерен и много приветствам всички и всякакви важни, ценни, полезни и добронамерени коментари, въпроси и отговори!)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Само важно, ценно, полезно и добронамерено съдържание!

Глава Четвърта

  (За достъп до Първа Глава тук.)   От една страна, колкото повече се издига особено един Алфа мъжкар, толкова по-елитен става. От друг...