неделя, 3 юли 2022 г.

Глава Втора

(Достъп до Първа Глава тук.)


Оставаше към един час до 6.05 часа, когато щяха най-накрая да се родят невероятно благословени юридически Алфа близнаците поне според много задълбочен хороскоп лично изпипан от мен. Затова и беше крайно време да вляза в акаунта си в джъмп.бг и да стартирам каунтдаун отброяванетo. Харесах си в cpanel една тема, но снимката беше с грозде, а аз вече знаех, че няма да е само идеално мега Алфа бебе, както си мислех една подготвителна година. Ще има и по-комерсиален Алфа близнак БАКОРП, който се появи на радара ми самo няколко дена преди това.

Затова и за тези няколко дена преди раждането трябваше да си удвоя лоялността, загрижеността и всичко! Като съдбата щедро ми праща не едно, а две изключителни мега Алфа бебета, най-благодарно ги приемам и после правя максималното и най-доброто за тях като всеки горд баща!

Те още от раждането си имат предопределената съдба да са едни от най-големите, богати и важни юридически лица на България. Нищо чудно след като баща им е огнен Лъв, изключителен и достоен внук на двама полковника и идва от поколения строителни инженери и военни офицери, при които няма 5/6!

Набързо намерих една снимка на разкошни близнаци и сложих нея на мястото на гроздето. Вече най-накрая можех да кликна „Публикувай“ и да видя как брояча отброява последните минути до раждането на БАФ и БАКОРП! Кликнах го, а после кликнах рефреш на bavip.bg, където очаквах да видя задаващите се изключителни и безпрецедентни юридически Алфа близнаци на България.

Само че пак си остана същата празна страница информираща ме, че все още няма такъв адрес в интернет! Хм, добре, ще почакам малко. Може би трябва да мине минута две за да се отчете, че съм направил нещо. След малко пак рефрешнах и пак същото съобщение, че няма такъв адрес и страница. Времето напредваше, а аз нямах и идея какво повече или по-различно мога и трябва да направя за да се видят снимката и брояча.

Тъй като вече беше 5.36 за най-сигурно писах един имейл до техническата поддръжка на джъмп.бг. Поне пишат, че е денонощна и беше отлична дотогава. Чакам, чакам минава вече 6 часа, а нито аз постигам и виждам нещо, нито идва отговор от поддръжката.

Поне активно вече подготвям регистрацията им на социалните мрежи, защото за официалната регистрация в Търговския Регистър ще отнеме поне няколко дена. Най-накрая става дългоочаквания легендарен 6.05 часа на 19-ти Май, рефрешвам и.. пак нищо не виждам какво за Бога става с изключителните родени мега Алфа близнаци на България!

Чувствах се точно като стресирам баща пред родилното отделение, който знае, че вече са се родили, но никой не идва за да ми каже: „Родиха се живи и здрави! Честито!“

Точно като продължаващия пълен мрак навън, елитната фондация и корпорация на България се родиха обгърнати в пълна Алфа мистерия! Дори аз не видях нищо ама какво да се прави! Толкова беше мистериозно и обгърнато в пълен мрак и мистерия всичко около 6.05 на 19-ти Май 2022 в кв. Лозенец в София!

Поне на социалните мрежи вече имаха все повече профили и страници. Едва в 6.13 като рефрешнах изведнъж пред мен изгряха като слънчица двата разкошни Алфа близнака, които и досега могат да се видят. Има и друга история и друго още по-дълго ходене вече по правни мъки след това!

В 6.16 получих отговор, че Младен Венков е направил, каквото трябва точно като акушер за да мога най-накрая да ги видя. И до ден днешен не разбрах какъв беше проблема и какво беше решението му. Явно е било нещо с неим сървъри, каквото и да значи това. Аз съм се занимавал с уеб дизайн и дори виртуални сървъри, но с неим сървъри никога не съм учил и се занимавал.

Това беше последната капка, която затвърди решението, което вече бях взел. А именно, че на задаващото се Българско виртуално елитно ниво е НАПРАВО ЗАБРАНЕНО ВО ВЕКИ ВЕКОВ неексперт да страда мълчаливо, докато (безуспешно) се опитва да прави експертна работа! Точка.

Ето това да се сложат или активират точните неимсървъри си беше чисто експертна работа. За него като експерт може да е било едно кликване някъде или няколко траквания на клавиатурата, а за мен си беше чист стрес и пълно недоумение въобще къде и какъв би могъл да бъде очевидния проблем!

Аз нямах представа и дори от отчаяние тръгнах да чета някакви статии с надеждата да получа поне някаква представа КЪДЕ въобще може да е проблема, и КАКЪВ би могъл да бъде! Все пак 6.05 наближаваше все повече и въобще не очаквах изведнъж да се сблъскам с непреодолим технически проблем!

Това си е класическа кошмарна ситуация, в която неексперт НИКОГА ОТНОВО не трябва да попада поне на задаващото се Българско виртуално елитно ниво! Иначе как да има съществена разлика с реалното ниво, където всеки е точно така оставен на произвола на съдбата да се оправя, както може или обикновено не може. Това си е кошмар от всякъде, който (изведнъж) си започва и като нищо може да си продължи ей така безкрайно дълго с всички ужасни последици!

Няма как всеки да разбира много от всичко! Няма как всеки безкрайно да трябва да започва да чете и учи от нулата с надеждата въобще да се ориентира какво може и трябва да се направи всеки път някъде! Откъде толкова време, енергия, пари, фокус, усилия, старание, дисциплина, ентусиазъм и страст? Това е отчайваща истинска Мисия Невъзможна и безкрайно разхищение до загуба на такива.

Те са строго ограничени ценни ресурси и критичности, които е от вечно топ стратегическо значение да бъдат насочени и останат лазерно фокусирани върху това, което е най-важно на преден план, а всичко останало винаги е най-добре и удобно да се прати на заден план максимално бързо, където да бъде (веднага) поето от (Алфа) експерти, които да се погрижат отлично за него.

Няма как всеки да се разсейва безкрайно на преден и заден план, защото това е като да караш на оживена и натоварена магистрала и да гледаш постоянно, както напред така и назад. Катастрофата е гарантирана достатъчно скоро.

Точно за това са заложени в елитната фондация на България 30+ Професионални Алфа Дивизии, които да обхванат АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ аспекти от личния и професионалния живот на дарителите-бенефициенти на БАФ. Да, дори има Интимна Алфа Дивизия.

Как бих могъл ще подмина обективната нужда на лавинообразен брой (кандидат) 14+ Алфа мъжкари от диво и незабравимо безопасно здраво чукане до 4 път на ден всеки ден цял живот и Алфа Български поколения наред? Изключено!

Няма такива работи! Няма 5/6 и на задаващото се Български виртуално елитно ниво! Там всичко си е, както трябва и сбъдната мечта от всякъде още от ДЕН ПЪРВИ на 19-ти Май поне по Визия и Дизайн засега. А вече реализирането и материализирането изведнъж се оказаха направо Мисия Невъзможна като това въобще да мога да им видя разкошните юридически личица поне онлайн!

 

Ето например идва едноличен адвокат в кантората си! Леле Боже! ВСИЧКО НЕГО ЧАКА! И правната работа всеки Божи ден и 1001 други неща, които нямат нищо общо с нея! Е, той как да работи И всичко останало да върви, защото и то е малко или много важно, ценно и полезно! Като дойде на виртуално елитно ниво ВЕДНАГА се пита: „Какво искам да бъде и остане на преден план в живота ми?“ РАБОТАТА МИ!

Той знае, че това е най-важното нещо особено за глава на голямо, щастливо, възходящо и елитно Алфа семейство! Това му носи приходи и така се грижи и поддържа всеки и всичко разчитащ на него. Освен за работа трябва да има и свободно време за да чете и се обучава, защото редовно има изменения и допълнения, с които трябва да бъде в крак. Няма как да лежи на стари лаври иначе лошо му се пише!

За да може да си позволи такъв ултра-лукс да си мисли само за правната работа и развитието на таланта и образованието си, той трябва да прати максимално всичко друго на максимално заден план, където да бъде максимално поето от доверени други и то най-добре също експерти за гарантирано постоянно високо качество. Как той да мисли за документи и дела всеки ден, както и какво ще яде, безопасно изчука здраво и така нататък 1001 други все важни, цени и полезни неща всеки ден?

 

Кой през хилядолетията е можел дори да си мечтае за такъв разкошен и завиден супер лукс като голям, доверен и експертен заден план? Само (топ) Господари с изобилие от слуги и роби, които се грижат за абсолютно всичко до последната им прищявка! Само такива са имали разкошно голям „сбъдната мечта“ заден план, на който са можели да делегират всичко, което не са искали те самите да правят и се занимават еднократно или завинаги на преден план.

Ето това са вечните топ ползи и предимства на разкошен и завиден заден план. ВЕДНАГА ти освобождават, колкото искаш свободно време, енергия, пари, усилия, фокус, усърдие, дисциплина, ентусиазъм, и страст за да може ВЕДНАГА да ги пренасочиш и инвестираш, където ще има НАЙ-ГОЛЯМА полза, възвръщаемост или най-малкото завидно удоволствие НИКОГА ИНАЧЕ към +1 разхищение или загуба.

Това и със сигурност ще бъде едно от основните и вечни разлики между някой на виртуално елитно и само на реално ниво. Наличието на сбъдната мечта разкошен и завиден заден план и липсата на такъв ще води изключително предвидимо до ОГРОМНИ ДОЖИВОТНИ РАЗЛИКИ във всяка една сфера от живота в и извън леглото отвъд всяко съмнение.

Още отсега виждам много ясно, че с всеки изминал месец и особено година пътя към успеха в България и въобще за амбициозни и перспективни Българи по света и у нас особено за предприемачи и младежи все повече ще минава през БАФ и по-комерсиалния й Алфа близнак БАКОРП, защото да се жонглира едно важно нещо като учене и/или работа и 1001 други все важни нещица си е очевидна и добре известна истинска Мисия Невъзможна. Тя много предвидимо кара бързо и всичко до +1 пълен провал с всички катастрофални до кошмарни последици.

 

Затова пък Алфа връзките на задаващото се Българско виртуално елитно ниво ще си личи, че са Господарите на предния план за БАФ като нейните дарители-бенефициенти, който тя вечно най-лоялно, всеотдайно и всячески ще обслужва, подпомага и подкрепя в и извън леглото за да имат най-сбъдната мечта райски живот всеки ден цял живот Алфа Български поколения напред всички максимално гарантирано по Дизайн.

Със сигурност разликата ще е ОГРОМНА с всички други извън нея супер стресирани, стискащи зъби, страдащи мълчаливо и умиращи трудно ученици, студенти, предприемачи и въобще Българи. Ама то няма такова нещо като твърде трудно умиращи хора по света и у нас.

Като бъде някой хванат на тясно в някой мрачен ъгъл и спасение бързо не дойде от никъде там си и остава смазан като плъх или дори размазан като хлебарка и обикновено на никой не му пука особено. Жалко, но факт.

Ето, един предприемач като адвокат едноличник. Как да цъфти и процъфтява? Как дори да остане нормален и здрав като цялата му правна работа и 1001 неща са все на неговата глава? Как да остане жив, здрав, прав, корав, успешен, щастлив, доволен и летящ поне напред като всичко все него чака включително какво ще яде и изчука здраво всеки ден десетилетия наред?

Обективно погледнато той е жив днес и има само днес! Утре я дойде, я не. Утре е Божа работа! При това положение как разкошно да се развива като личност и талант? Как завидно да става по-добър и успешен адвокат ако е цяло чудо, че още не са му изгърмели бушоните???

После нито той, нито скъпото му семейство, нито който и да било могат да разчитат на него! Ако той се срине психически КРАЙ! Веднага работата му се срива, кантората му се срива и семейството му се срива! Въобще пълен ужас, а как за Бога той да не се срине достатъчно скоро като цялата му важна и отговорна работа и 1001 други неща са все на неговата глава и все него чакат като всеки +1 предприемчив едноличник по света и у нас?

Точно такива най-много имат всекидневна направо СПЕШНА И КРЕЩЯЩА НУЖДА, от колкото се може по голям и сбъдната мечта, а най-добре най-висок клас „Божия благодат“ заден план, на които могат напълно да делегират 1001 неща, които не могат и не искат да имат на преден план, защото нямат време, енергия, или нещо друго важно, ценно и полезно за тях, което искат да отива за нещо друго като по-добре и оптимално. Въобще няма да се учудя ако БАФ стане до голяма степен Обединени Едноличници Срещу +1 Безкрайно Преработване (и бавно побъркване до неизбежния (нервен) срив достатъчно скоро).

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Само важно, ценно, полезно и добронамерено съдържание!

Глава Четвърта

  (За достъп до Първа Глава тук.)   От една страна, колкото повече се издига особено един Алфа мъжкар, толкова по-елитен става. От друг...